Ονομαστήρια Μητροπολίτου μας

Την 27η Ιανουαρίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την Ανακομιδή των λειψάνων του Μεγάλου Ιεράρχου και Οικουμενικού Διδασκάλου Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως.

Κατά την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Χρυσόστομος.

Εφέτος η αγαπώσα καρδιά του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, επεφύλαξε μία εξαιρετική τιμή και ευλογία για την Ενορία του Αγίου Δημητρίου Πατρών, καθώς στην πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών, χειροτόνησε τον π. Ιωάννη Τσεντούρο, τον επί 5 έτη Διάκονό του, εις Πρεσβύτερο. Ο π. Ιωάννης διακρίνεται για τις πολλές αρετές που του χάρισε ο Θεός, μεγάλωσε και ανδρώθηκε στην ενορία μας και συμμετείχε ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες των Κατηχητικών Ομάδων. Εγκαρδίως του ευχόμαστε πνευματική δύναμη και κατά Θεόν καρποφορία στη νέα ιερατική του πορεία και διακονία.

Επίσης, ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας στον Άγγελο της Τοπικής μας Εκκλησίας, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κύριό μας κύριο Χρυσόστομο τα έτη του να είναι πολλά, υγιεινά και θεοπρόβλητα προς δόξαν Θεού και σωτηρία ψυχών αθανάτων.

Υϊκώς υποβάλλουμε τη μετάνοιά μας και ασπαζόμαστε το Αρχιερατικό του χέρι.












. Bookmark the permalink.